Oostmalle - Noordstar, de 1e competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in een reeks met bekende en minder bekende tegenstanders. Er werd uitzonderlijk op zaterdagavond gespeeld, waar niemand echt kwaad om was op deze zonnige dag. De ergste hitte was bij aanvang van de wedstrijd grotendeels verdwenen en Noordstar neemt een vliegende start : 0-1 in de 5e min., getekend Niels Caers... Een kwartier later staat het 0-2, deze keer is het Yannick Scheerens die de score verdubbelt. Op het 3e doelpunt is het wederom 15 minuten wachten, 35e min. en Nick Tamble laat doelman Verstrepen kansloos : 0-3. Wedstrijd gespeeld zou je dan denken, doch net voor rust profiteert Verbaeten van mistasten in de Noordstar-verdediging en staat het 1-3. Hoog tijd dus voor trainer Michiels om bij te spijkeren voor aanvang van de 2e helft. Bij Oostmalle geloven ze er nog in en dat is duidelijk te merken aan hun spel. De thuisploeg gaat bijzonder fel van start, El Bejjati krult de aansluitingstreffer knap voorbij Jens Henderickx : 2-3. De Mallenaars zijn niet van plan om zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden. De organisatie is effe zoek bij Noordstar, de ingevallen Vermeiren staat amper 5 minuten op het veld en verrast met de gelijkmaker : 3-3. Toch gaan de kopjes niet naar beneden, Noordstar blijft zoeken naar het gaatje en komt nog meerdere keren dreigen voor het doel van Oostmalle. In de 84e min. is het dan toch raak, Scheerens met een schitterende knal in de verste hoek : 3-4 ! Onze jongens geven deze voorsprong niet meer uit handen en nemen de 3 punten na een aangename spannende wedstrijd mee naar Noorderwijk. Klasse !
Noordstar speelde met : Henderickx, Engels, Meir, Van Orshaegen, T' Seyen, Hendrickx, Tamble Bert, Tamble Nick, Scheerens, Van Herck, Caers, De Busser, Lambaerts, Wuyts en Van Bael.
Doelpunten waren van Caers (1), Scheerens (2) en Tamble Nick (1)

Volgende week speelt Noordstar op zondag thuis tegen HIH Turnhout. Supporters op post !

Verslag: Carina Luyten/Noordstar/Nnieuws.be

Foto's: Annick Van den Bruel/Noordstar/Nnieuws.be